Venezia - Torino Maçının Sonucu

Venezia Maç sonuçları
Torino Maç sonuçları

Venezia - Torino 30.08.2024 19:30 Maç 20 gün önce oynandı 0 - 1
S Sport Plus

Venezia - Torino takımları arasında 30.08.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 0 - 1 sonuçlanmıştır. Venezia - Torino maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Venezia - Torino takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Torino takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 30.08.2024 19:30 saatinde başladı.

Venezia ve Torino Takımlarının Maç Sonuçları

Venezia Maç Sonuçları

Venezia takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Venezia takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Venezia takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Venezia maç sonuçları listesini incelemek için:

Venezia Maç Sonuçları

Torino Maç Sonuçları

Torino takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Venezia takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Torino takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Torino maç sonuçları listesini incelemek için:

Torino Maç Sonuçları