Sporting Lizbon - Lille Maçının Sonucu

Sporting Lizbon Maç sonuçları
Lille Maç sonuçları

Sporting Lizbon - Lille 17.09.2024 22:00 Maç 2 gün önce oynandı 2 - 0
tabii

Sporting Lizbon - Lille takımları arasında 17.09.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 2 - 0 sonuçlanmıştır. Sporting Lizbon - Lille maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Sporting Lizbon - Lille takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Sporting Lizbon takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 17.09.2024 22:00 saatinde başladı.

Sporting Lizbon ve Lille Takımlarının Maç Sonuçları

Sporting Lizbon Maç Sonuçları

Sporting Lizbon takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sporting Lizbon takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Sporting Lizbon takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Sporting Lizbon maç sonuçları listesini incelemek için:

Sporting Lizbon Maç Sonuçları

Lille Maç Sonuçları

Lille takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sporting Lizbon takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Lille takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Lille maç sonuçları listesini incelemek için:

Lille Maç Sonuçları