Sparta Prag - Salzburg Maçının Sonucu

Sparta Prag Maç sonuçları
Salzburg Maç sonuçları

Sparta Prag - Salzburg 18.09.2024 19:45 Maç 1 gün önce oynandı 3 - 0
tabii

Sparta Prag - Salzburg takımları arasında 18.09.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 3 - 0 sonuçlanmıştır. Sparta Prag - Salzburg maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Sparta Prag - Salzburg takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Sparta Prag takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 18.09.2024 19:45 saatinde başladı.

Sparta Prag ve Salzburg Takımlarının Maç Sonuçları

Sparta Prag Maç Sonuçları

Sparta Prag takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sparta Prag takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Sparta Prag takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Sparta Prag maç sonuçları listesini incelemek için:

Sparta Prag Maç Sonuçları

Salzburg Maç Sonuçları

Salzburg takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sparta Prag takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Salzburg takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Salzburg maç sonuçları listesini incelemek için:

Salzburg Maç Sonuçları