Sparta Prag - Malmo FF Maçının Sonucu

Sparta Prag Maç sonuçları
Malmo FF Maç sonuçları

Sparta Prag - Malmo FF 27.08.2024 22:00 Maç 23 gün önce oynandı 2 - 0
tabii

Sparta Prag - Malmo FF takımları arasında 27.08.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 2 - 0 sonuçlanmıştır. Sparta Prag - Malmo FF maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Sparta Prag - Malmo FF takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Sparta Prag takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 27.08.2024 22:00 saatinde başladı.

Sparta Prag ve Malmo FF Takımlarının Maç Sonuçları

Sparta Prag Maç Sonuçları

Sparta Prag takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sparta Prag takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Sparta Prag takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Sparta Prag maç sonuçları listesini incelemek için:

Sparta Prag Maç Sonuçları

Malmo FF Maç Sonuçları

Malmo FF takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Sparta Prag takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Malmo FF takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Malmo FF maç sonuçları listesini incelemek için:

Malmo FF Maç Sonuçları