Sivasspor - Hatayspor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Sivasspor Fikstürü
Hatayspor Fikstürü

Sivasspor - Hatayspor 20.10.2024 13:30 Maçın başlamasına 1 ay var
TOD

Sivasspor - Hatayspor takımları arasında "BG Group 4 Eylül Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Sivasspor - Hatayspor Maçını Satın Al

Sivasspor - Hatayspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 20.10.2024 Pazar günü yayınlanacak olan Sivasspor - Hatayspor maçının oynanma saati ise 13:30 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Sivasspor ve Hatayspor Takım Fikstürleri

Sivasspor, sezonda kendine sağlam bir yer bulmuş durumda. Savunmadaki sertliği ve etkili hücum organizasyonlarıyla dikkat çeken Sivasspor, oynayacağı bu kritik maçta galibiyet arayacak. Takımın tecrübeli oyuncuları ve genç yeteneklerinin nasıl bir performans sergileyeceklerini merak uyandırıyor.

Hatayspor ise ligin yeni ekiplerinden biri olmasına rağmen etkileyici bir performans sergiliyor. Ligde üst sıralarda tutunmayı hedefleyen Hatayspor, oynayacağı bu mücadelede puan ya da galibiyet arayacak. Takımın dinamik oyun anlayışı ve hücumdaki etkinliği, rakibini zorlayabilir.

Sivasspor ve Hatayspor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Sivasspor Maç Programı

Hatayspor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Sivasspor ve Hatayspor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Sivasspor Maç Sonuçları

Hatayspor Maç Sonuçları

Sivasspor - Hatayspor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Sivasspor - Hatayspor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Sivasspor - Hatayspor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Sivasspor - Hatayspor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 20.10.2024 Pazar günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Sivasspor - Hatayspor maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Sivasspor - Hatayspor karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
BG Group 4 Eylül Stadyumu Sivas 27532 Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı

Sık Sorulan Sorular

Sivasspor - Hatayspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Sivasspor - Hatayspor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Sivasspor - Hatayspor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Sivasspor - Hatayspor maçı ne zaman?

    Sivasspor - Hatayspor maçı 20.10.2024 13:30 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Sivasspor takımının güncel maç programına erişmek için Sivasspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Hatayspor takımının güncel maç programına erişmek için ise Hatayspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.