Salzburg - Dynamo Kyiv Maçının Sonucu

Salzburg Maç sonuçları
Dynamo Kyiv Maç sonuçları

Salzburg - Dynamo Kyiv 27.08.2024 22:00 Maç 23 gün önce oynandı 1 - 1
tabii

Salzburg - Dynamo Kyiv takımları arasında 27.08.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 1 - 1 sonuçlanmıştır. Salzburg - Dynamo Kyiv maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Salzburg - Dynamo Kyiv takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması beraberlik ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 27.08.2024 22:00 saatinde başladı.

Salzburg ve Dynamo Kyiv Takımlarının Maç Sonuçları

Salzburg Maç Sonuçları

Salzburg takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Salzburg takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Salzburg takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Salzburg maç sonuçları listesini incelemek için:

Salzburg Maç Sonuçları

Dynamo Kyiv Maç Sonuçları

Dynamo Kyiv takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Salzburg takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Dynamo Kyiv takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Dynamo Kyiv maç sonuçları listesini incelemek için:

Dynamo Kyiv Maç Sonuçları