Romanya - Ukrayna Maçının Sonucu

Romanya Maç sonuçları
Ukrayna Maç sonuçları

Romanya - Ukrayna 17.06.2024 16:00 Maç 3 ay önce oynandı 3 - 0
TRT1

Romanya - Ukrayna takımları arasında 17.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 3 - 0 sonuçlanmıştır. Romanya - Ukrayna maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Romanya - Ukrayna takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması Romanya takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 17.06.2024 16:00 saatinde başladı.

Romanya ve Ukrayna Takımlarının Maç Sonuçları

Romanya Maç Sonuçları

Romanya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Romanya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Romanya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Romanya maç sonuçları listesini incelemek için:

Romanya Maç Sonuçları

Ukrayna Maç Sonuçları

Ukrayna takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Romanya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Ukrayna takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Ukrayna maç sonuçları listesini incelemek için:

Ukrayna Maç Sonuçları