Polonya - Avusturya Maçının Sonucu

Polonya Maç sonuçları
Avusturya Maç sonuçları

Polonya - Avusturya 21.06.2024 19:00 Maç 3 ay önce oynandı 1 - 3
TRT1

Polonya - Avusturya takımları arasında 21.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 1 - 3 sonuçlanmıştır. Polonya - Avusturya maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Polonya - Avusturya takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması Avusturya takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 21.06.2024 19:00 saatinde başladı.

Polonya ve Avusturya Takımlarının Maç Sonuçları

Polonya Maç Sonuçları

Polonya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Polonya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Polonya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Polonya maç sonuçları listesini incelemek için:

Polonya Maç Sonuçları

Avusturya Maç Sonuçları

Avusturya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Polonya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Avusturya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Avusturya maç sonuçları listesini incelemek için:

Avusturya Maç Sonuçları