Parma - Milan Maçının Sonucu

Parma Maç sonuçları
Milan Maç sonuçları

Parma - Milan 24.08.2024 19:30 Maç 26 gün önce oynandı 2 - 1
S Sport Plus

Parma - Milan takımları arasında 24.08.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 2 - 1 sonuçlanmıştır. Parma - Milan maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Parma - Milan takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Parma takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 24.08.2024 19:30 saatinde başladı.

Parma ve Milan Takımlarının Maç Sonuçları

Parma Maç Sonuçları

Parma takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Parma takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Parma takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Parma maç sonuçları listesini incelemek için:

Parma Maç Sonuçları

Milan Maç Sonuçları

Milan takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Parma takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Milan takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Milan maç sonuçları listesini incelemek için:

Milan Maç Sonuçları