Osasuna - Mallorca Maçının Sonucu

Osasuna Maç sonuçları
Mallorca Maç sonuçları

Osasuna - Mallorca 24.08.2024 18:00 Maç 26 gün önce oynandı 1 - 0
S Sport Plus

Osasuna - Mallorca takımları arasında 24.08.2024 tarihli La Liga maçı 1 - 0 sonuçlanmıştır. Osasuna - Mallorca maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Osasuna - Mallorca takımları arasında oynanan La Liga karşılaşması Osasuna takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 24.08.2024 18:00 saatinde başladı.

Osasuna ve Mallorca Takımlarının Maç Sonuçları

Osasuna Maç Sonuçları

Osasuna takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Osasuna takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Osasuna takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Osasuna maç sonuçları listesini incelemek için:

Osasuna Maç Sonuçları

Mallorca Maç Sonuçları

Mallorca takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Osasuna takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Mallorca takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Mallorca maç sonuçları listesini incelemek için:

Mallorca Maç Sonuçları