Newcastle United - Southampton Maçının Sonucu

Newcastle United Maç sonuçları
Southampton Maç sonuçları

Newcastle United - Southampton 17.08.2024 17:00 Maç 1 ay önce oynandı 1 - 0
TOD

Newcastle United - Southampton takımları arasında 17.08.2024 tarihli İngiltere Premier Lig maçı 1 - 0 sonuçlanmıştır. Newcastle United - Southampton maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Newcastle United - Southampton takımları arasında oynanan İngiltere Premier Lig karşılaşması Newcastle United takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 17.08.2024 17:00 saatinde başladı.

Newcastle United ve Southampton Takımlarının Maç Sonuçları

Newcastle United Maç Sonuçları

Newcastle United takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Newcastle United takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Newcastle United takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Newcastle United maç sonuçları listesini incelemek için:

Newcastle United Maç Sonuçları

Southampton Maç Sonuçları

Southampton takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Newcastle United takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Southampton takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Southampton maç sonuçları listesini incelemek için:

Southampton Maç Sonuçları