Nantes - Auxerre Maçının Sonucu

Nantes Maç sonuçları
Auxerre Maç sonuçları

Nantes - Auxerre 25.08.2024 18:00 Maç 25 gün önce oynandı 2 - 0
TOD

Nantes - Auxerre takımları arasında 25.08.2024 tarihli Fransa Ligi maçı 2 - 0 sonuçlanmıştır. Nantes - Auxerre maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Nantes - Auxerre takımları arasında oynanan Fransa Ligi karşılaşması Nantes takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 25.08.2024 18:00 saatinde başladı.

Nantes ve Auxerre Takımlarının Maç Sonuçları

Nantes Maç Sonuçları

Nantes takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Nantes takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Nantes takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Nantes maç sonuçları listesini incelemek için:

Nantes Maç Sonuçları

Auxerre Maç Sonuçları

Auxerre takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Nantes takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Auxerre takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Auxerre maç sonuçları listesini incelemek için:

Auxerre Maç Sonuçları