Milan - Venezia Maçının Sonucu

Milan Maç sonuçları
Venezia Maç sonuçları

Milan - Venezia 14.09.2024 21:45 Maç 4 gün önce oynandı 4 - 0
S Sport Plus

Milan - Venezia takımları arasında 14.09.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 4 - 0 sonuçlanmıştır. Milan - Venezia maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Milan - Venezia takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Milan takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 14.09.2024 21:45 saatinde başladı.

Milan ve Venezia Takımlarının Maç Sonuçları

Milan Maç Sonuçları

Milan takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Milan takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Milan takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Milan maç sonuçları listesini incelemek için:

Milan Maç Sonuçları

Venezia Maç Sonuçları

Venezia takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Milan takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Venezia takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Venezia maç sonuçları listesini incelemek için:

Venezia Maç Sonuçları