Lazio - Verona Maçının Sonucu

Lazio Maç sonuçları
Verona Maç sonuçları

Lazio - Verona 16.09.2024 21:45 Maç 2 gün önce oynandı 2 - 1
S Sport Plus

Lazio - Verona takımları arasında 16.09.2024 tarihli İtalya Serie A maçı 2 - 1 sonuçlanmıştır. Lazio - Verona maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Lazio - Verona takımları arasında oynanan İtalya Serie A karşılaşması Lazio takımının galibiyeti ile sonuçlandı. S Sport Plus platformundan yayınlanan maç 16.09.2024 21:45 saatinde başladı.

Lazio ve Verona Takımlarının Maç Sonuçları

Lazio Maç Sonuçları

Lazio takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Lazio takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Lazio takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Lazio maç sonuçları listesini incelemek için:

Lazio Maç Sonuçları

Verona Maç Sonuçları

Verona takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Lazio takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Verona takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Verona maç sonuçları listesini incelemek için:

Verona Maç Sonuçları