Kızılyıldız - Benfica Maçının Sonucu

Kızılyıldız Maç sonuçları
Benfica Maç sonuçları

Kızılyıldız - Benfica 19.09.2024 19:45 Maç 8 saat önce oynandı 1 - 2
tabii

Kızılyıldız - Benfica takımları arasında 19.09.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 1 - 2 sonuçlanmıştır. Kızılyıldız - Benfica maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Kızılyıldız - Benfica takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Benfica takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 19.09.2024 19:45 saatinde başladı.

Kızılyıldız ve Benfica Takımlarının Maç Sonuçları

Kızılyıldız Maç Sonuçları

Kızılyıldız takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Kızılyıldız takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Kızılyıldız takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Kızılyıldız maç sonuçları listesini incelemek için:

Kızılyıldız Maç Sonuçları

Benfica Maç Sonuçları

Benfica takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Kızılyıldız takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Benfica takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Benfica maç sonuçları listesini incelemek için:

Benfica Maç Sonuçları