Juventus - PSV Maçının Sonucu

Juventus Maç sonuçları
PSV Maç sonuçları

Juventus - PSV 17.09.2024 19:45 Maç 2 gün önce oynandı 3 - 1
tabii

Juventus - PSV takımları arasında 17.09.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 3 - 1 sonuçlanmıştır. Juventus - PSV maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Juventus - PSV takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Juventus takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 17.09.2024 19:45 saatinde başladı.

Juventus ve PSV Takımlarının Maç Sonuçları

Juventus Maç Sonuçları

Juventus takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Juventus takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Juventus takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Juventus maç sonuçları listesini incelemek için:

Juventus Maç Sonuçları

PSV Maç Sonuçları

PSV takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Juventus takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

PSV takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

PSV maç sonuçları listesini incelemek için:

PSV Maç Sonuçları