İspanya - Fransa Maçının Sonucu

İspanya Maç sonuçları
Fransa Maç sonuçları

İspanya - Fransa 9.07.2024 22:00 Maç 2 ay önce oynandı 2 - 1
TRT1

İspanya - Fransa takımları arasında 9.07.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 2 - 1 sonuçlanmıştır. İspanya - Fransa maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

İspanya - Fransa takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması İspanya takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 9.07.2024 22:00 saatinde başladı.

İspanya ve Fransa Takımlarının Maç Sonuçları

İspanya Maç Sonuçları

İspanya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda İspanya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

İspanya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

İspanya maç sonuçları listesini incelemek için:

İspanya Maç Sonuçları

Fransa Maç Sonuçları

Fransa takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda İspanya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Fransa takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Fransa maç sonuçları listesini incelemek için:

Fransa Maç Sonuçları