İskoçya - Macaristan Maçının Sonucu

İskoçya Maç sonuçları
Macaristan Maç sonuçları

İskoçya - Macaristan 23.06.2024 22:00 Maç 3 ay önce oynandı 0 - 1
TRT1

İskoçya - Macaristan takımları arasında 23.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 0 - 1 sonuçlanmıştır. İskoçya - Macaristan maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

İskoçya - Macaristan takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması Macaristan takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 23.06.2024 22:00 saatinde başladı.

İskoçya ve Macaristan Takımlarının Maç Sonuçları

İskoçya Maç Sonuçları

İskoçya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda İskoçya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

İskoçya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

İskoçya maç sonuçları listesini incelemek için:

İskoçya Maç Sonuçları

Macaristan Maç Sonuçları

Macaristan takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda İskoçya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Macaristan takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Macaristan maç sonuçları listesini incelemek için:

Macaristan Maç Sonuçları