Holstein Kiel - Wolfsburg Maçının Sonucu

Holstein Kiel Maç sonuçları
Wolfsburg Maç sonuçları

Holstein Kiel - Wolfsburg 31.08.2024 16:30 Maç 19 gün önce oynandı 0 - 2
TOD

Holstein Kiel - Wolfsburg takımları arasında 31.08.2024 tarihli Almanya Bundesliga maçı 0 - 2 sonuçlanmıştır. Holstein Kiel - Wolfsburg maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Holstein Kiel - Wolfsburg takımları arasında oynanan Almanya Bundesliga karşılaşması Wolfsburg takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 31.08.2024 16:30 saatinde başladı.

Holstein Kiel ve Wolfsburg Takımlarının Maç Sonuçları

Holstein Kiel Maç Sonuçları

Holstein Kiel takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Holstein Kiel takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Holstein Kiel takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Holstein Kiel maç sonuçları listesini incelemek için:

Holstein Kiel Maç Sonuçları

Wolfsburg Maç Sonuçları

Wolfsburg takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Holstein Kiel takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Wolfsburg takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Wolfsburg maç sonuçları listesini incelemek için:

Wolfsburg Maç Sonuçları