Hollanda - Avusturya Maçının Sonucu

Hollanda Maç sonuçları
Avusturya Maç sonuçları

Hollanda - Avusturya 25.06.2024 19:00 Maç 3 ay önce oynandı 2 - 3
TRT1

Hollanda - Avusturya takımları arasında 25.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 2 - 3 sonuçlanmıştır. Hollanda - Avusturya maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Hollanda - Avusturya takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması Avusturya takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 25.06.2024 19:00 saatinde başladı.

Hollanda ve Avusturya Takımlarının Maç Sonuçları

Hollanda Maç Sonuçları

Hollanda takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Hollanda takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Hollanda takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Hollanda maç sonuçları listesini incelemek için:

Hollanda Maç Sonuçları

Avusturya Maç Sonuçları

Avusturya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Hollanda takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Avusturya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Avusturya maç sonuçları listesini incelemek için:

Avusturya Maç Sonuçları