Giresunspor - Sakaryaspor Maçının Sonucu

Giresunspor
Sakaryaspor

Giresunspor - Sakaryaspor 28.04.2024 16:00 Maç 5 ay önce oynandı 2 - 3
TOD

Giresunspor - Sakaryaspor takımları arasında 28.04.2024 tarihli TFF 1.Lig maçı 2 - 3 sonuçlanmıştır. Giresunspor - Sakaryaspor maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Giresunspor - Sakaryaspor takımları arasında oynanan TFF 1.Lig karşılaşması Sakaryaspor takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 28.04.2024 16:00 saatinde başladı.

Giresunspor ve Sakaryaspor Takımlarının Maç Sonuçları

Giresunspor Maç Sonuçları

Giresunspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Giresunspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Giresunspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Giresunspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Giresunspor Maç Sonuçları

Sakaryaspor Maç Sonuçları

Sakaryaspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Giresunspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Sakaryaspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Sakaryaspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Sakaryaspor Maç Sonuçları