Galatasaray - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Galatasaray Fikstürü
Alanyaspor Fikstürü

Galatasaray - Alanyaspor 6.10.2024 19:00 Maçın başlamasına 18 gün var
TOD

Galatasaray - Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Galatasaray - Alanyaspor Maçını Satın Al

Galatasaray - Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 6.10.2024 Pazar günü yayınlanacak olan Galatasaray - Alanyaspor maçının oynanma saati ise 19:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Galatasaray ve Alanyaspor Takım Fikstürleri

Galatasaray, Türk futbolunun en köklü ve başarılı kulüplerinden biri olarak her maça büyük bir motivasyonla çıkıyor. Ligdeki konumunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, tecrübeli oyuncuları ve hücumdaki etkinliğiyle biliniyor. Takımın genç yetenekleriyle birleşen deneyimli kadro, rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Takımın hücumdaki etkinliği ve savunma direnci, sezonun başından itibaren göz dolduruyor. Alanyaspor, oynayacağı bu zorlu maçta taraftarının desteğiyle galibiyet arayacak. Tecrübeli oyuncuları ve genç yetenekleriyle birleşen kadro, rakibi karşısında avantaj elde etmek isteyecek.

Galatasaray ve Alanyaspor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Galatasaray Maç Programı

Alanyaspor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Galatasaray ve Alanyaspor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Galatasaray Maç Sonuçları

Alanyaspor Maç Sonuçları

Galatasaray - Alanyaspor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Galatasaray - Alanyaspor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Galatasaray - Alanyaspor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 6.10.2024 Pazar günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Galatasaray - Alanyaspor maçını izleyebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Galatasaray - Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Galatasaray - Alanyaspor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Galatasaray - Alanyaspor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman?

    Galatasaray - Alanyaspor maçı 6.10.2024 19:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Galatasaray takımının güncel maç programına erişmek için Galatasaray Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Alanyaspor takımının güncel maç programına erişmek için ise Alanyaspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.