Fransa - Polonya Maçının Sonucu

Fransa Maç sonuçları
Polonya Maç sonuçları

Fransa - Polonya 25.06.2024 19:00 Maç 3 ay önce oynandı 1 - 1
TRT1

Fransa - Polonya takımları arasında 25.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 1 - 1 sonuçlanmıştır. Fransa - Polonya maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Fransa - Polonya takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması beraberlik ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 25.06.2024 19:00 saatinde başladı.

Fransa ve Polonya Takımlarının Maç Sonuçları

Fransa Maç Sonuçları

Fransa takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Fransa takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Fransa takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Fransa maç sonuçları listesini incelemek için:

Fransa Maç Sonuçları

Polonya Maç Sonuçları

Polonya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Fransa takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Polonya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Polonya maç sonuçları listesini incelemek için:

Polonya Maç Sonuçları