Dinamo Zagreb - Karabağ Maçının Sonucu

Dinamo Zagreb Maç sonuçları
Karabağ Maç sonuçları

Dinamo Zagreb - Karabağ 20.08.2024 22:00 Maç 30 gün önce oynandı 3 - 0
tabii

Dinamo Zagreb - Karabağ takımları arasında 20.08.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 3 - 0 sonuçlanmıştır. Dinamo Zagreb - Karabağ maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Dinamo Zagreb - Karabağ takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Dinamo Zagreb takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 20.08.2024 22:00 saatinde başladı.

Dinamo Zagreb ve Karabağ Takımlarının Maç Sonuçları

Dinamo Zagreb Maç Sonuçları

Dinamo Zagreb takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Dinamo Zagreb takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Dinamo Zagreb takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Dinamo Zagreb maç sonuçları listesini incelemek için:

Dinamo Zagreb Maç Sonuçları

Karabağ Maç Sonuçları

Karabağ takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Dinamo Zagreb takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Karabağ takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Karabağ maç sonuçları listesini incelemek için:

Karabağ Maç Sonuçları