Celtic - Slovan Bratislava Maçının Sonucu

Celtic Maç sonuçları
Slovan Bratislava Maç sonuçları

Celtic - Slovan Bratislava 18.09.2024 22:00 Maç 1 gün önce oynandı 5 - 1
tabii

Celtic - Slovan Bratislava takımları arasında 18.09.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 5 - 1 sonuçlanmıştır. Celtic - Slovan Bratislava maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Celtic - Slovan Bratislava takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Celtic takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 18.09.2024 22:00 saatinde başladı.

Celtic ve Slovan Bratislava Takımlarının Maç Sonuçları

Celtic Maç Sonuçları

Celtic takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Celtic takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Celtic takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Celtic maç sonuçları listesini incelemek için:

Celtic Maç Sonuçları

Slovan Bratislava Maç Sonuçları

Slovan Bratislava takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Celtic takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Slovan Bratislava takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Slovan Bratislava maç sonuçları listesini incelemek için:

Slovan Bratislava Maç Sonuçları