Bodo-Glimt - Kızılyıldız Maçının Sonucu

Bodo-Glimt Maç sonuçları
Kızılyıldız Maç sonuçları

Bodo-Glimt - Kızılyıldız 20.08.2024 22:00 Maç 30 gün önce oynandı 2 - 1
tabii

Bodo-Glimt - Kızılyıldız takımları arasında 20.08.2024 tarihli UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 2 - 1 sonuçlanmıştır. Bodo-Glimt - Kızılyıldız maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Bodo-Glimt - Kızılyıldız takımları arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşması Bodo-Glimt takımının galibiyeti ile sonuçlandı. tabii platformundan yayınlanan maç 20.08.2024 22:00 saatinde başladı.

Bodo-Glimt ve Kızılyıldız Takımlarının Maç Sonuçları

Bodo-Glimt Maç Sonuçları

Bodo-Glimt takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Bodo-Glimt takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Bodo-Glimt takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Bodo-Glimt maç sonuçları listesini incelemek için:

Bodo-Glimt Maç Sonuçları

Kızılyıldız Maç Sonuçları

Kızılyıldız takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Bodo-Glimt takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Kızılyıldız takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Kızılyıldız maç sonuçları listesini incelemek için:

Kızılyıldız Maç Sonuçları