Beşiktaş - Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Beşiktaş Fikstürü
Kasımpaşa Fikstürü

Beşiktaş - Kasımpaşa 2.11.2024 19:00 Maçın başlamasına 1 ay var
TOD

Beşiktaş - Kasımpaşa takımları arasında "Tüpraş Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Beşiktaş - Kasımpaşa Maçını Satın Al

Beşiktaş - Kasımpaşa takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 2.11.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan Beşiktaş - Kasımpaşa maçının oynanma saati ise 19:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Beşiktaş ve Kasımpaşa Takım Fikstürleri

Beşiktaş ise Süper Lig'de üst sıralarda yer almayı hedefleyen güçlü bir ekip. Teknik direktörünün liderliğindeki Beşiktaş, hücumdaki etkinliği ve savunmadaki direnciyle biliniyor. Yıldız oyuncuların katkısı ve takımın kolektif performansı, Beşiktaş'ı bu maçta favori yapabilir.

Skorer oyuncuları ve hücumdaki etkinliğiyle bilinen Kasımpaşa, zorlu bir mücadele verecek. Ligdeki rakiplerine karşı aldığı başarılarla adından söz ettiren Kasımpaşa, rakibinin karşısında puan veya galibiyet arayacak.

Beşiktaş ve Kasımpaşa takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Beşiktaş Maç Programı

Kasımpaşa Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Beşiktaş ve Kasımpaşa takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Beşiktaş Maç Sonuçları

Kasımpaşa Maç Sonuçları

Beşiktaş - Kasımpaşa Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Beşiktaş - Kasımpaşa maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Beşiktaş - Kasımpaşa Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 2.11.2024 Cumartesi günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Beşiktaş - Kasımpaşa maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Tüpraş Stadyumu İstanbul 43500 Dolmabahçe Gazhane Caddesi, Beşiktaş

Sık Sorulan Sorular

Beşiktaş - Kasımpaşa takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Beşiktaş - Kasımpaşa maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Beşiktaş - Kasımpaşa arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Beşiktaş - Kasımpaşa maçı ne zaman?

    Beşiktaş - Kasımpaşa maçı 2.11.2024 19:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Beşiktaş takımının güncel maç programına erişmek için Beşiktaş Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Kasımpaşa takımının güncel maç programına erişmek için ise Kasımpaşa Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.