Belçika - Romanya Maçının Sonucu

Belçika Maç sonuçları
Romanya Maç sonuçları

Belçika - Romanya 22.06.2024 22:00 Maç 3 ay önce oynandı 2 - 0
TRT1

Belçika - Romanya takımları arasında 22.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 2 - 0 sonuçlanmıştır. Belçika - Romanya maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Belçika - Romanya takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması Belçika takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 22.06.2024 22:00 saatinde başladı.

Belçika ve Romanya Takımlarının Maç Sonuçları

Belçika Maç Sonuçları

Belçika takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Belçika takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Belçika takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Belçika maç sonuçları listesini incelemek için:

Belçika Maç Sonuçları

Romanya Maç Sonuçları

Romanya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Belçika takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Romanya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Romanya maç sonuçları listesini incelemek için:

Romanya Maç Sonuçları