Augsburg - St. Pauli Maçının Sonucu

Augsburg Maç sonuçları
St. Pauli Maç sonuçları

Augsburg - St. Pauli 15.09.2024 16:30 Maç 4 gün önce oynandı 3 - 1
TOD

Augsburg - St. Pauli takımları arasında 15.09.2024 tarihli Almanya Bundesliga maçı 3 - 1 sonuçlanmıştır. Augsburg - St. Pauli maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Augsburg - St. Pauli takımları arasında oynanan Almanya Bundesliga karşılaşması Augsburg takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 15.09.2024 16:30 saatinde başladı.

Augsburg ve St. Pauli Takımlarının Maç Sonuçları

Augsburg Maç Sonuçları

Augsburg takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Augsburg takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Augsburg takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Augsburg maç sonuçları listesini incelemek için:

Augsburg Maç Sonuçları

St. Pauli Maç Sonuçları

St. Pauli takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Augsburg takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

St. Pauli takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

St. Pauli maç sonuçları listesini incelemek için:

St. Pauli Maç Sonuçları