Almanya - Macaristan Maçının Sonucu

Almanya Maç sonuçları
Macaristan Maç sonuçları

Almanya - Macaristan 19.06.2024 19:00 Maç 3 ay önce oynandı 2 - 0
TRT1

Almanya - Macaristan takımları arasında 19.06.2024 tarihli UEFA Euro 2024 maçı 2 - 0 sonuçlanmıştır. Almanya - Macaristan maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Almanya - Macaristan takımları arasında oynanan UEFA Euro 2024 karşılaşması Almanya takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TRT1 platformundan yayınlanan maç 19.06.2024 19:00 saatinde başladı.

Almanya ve Macaristan Takımlarının Maç Sonuçları

Almanya Maç Sonuçları

Almanya takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Almanya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Almanya takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Almanya maç sonuçları listesini incelemek için:

Almanya Maç Sonuçları

Macaristan Maç Sonuçları

Macaristan takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Almanya takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Macaristan takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Macaristan maç sonuçları listesini incelemek için:

Macaristan Maç Sonuçları