Adanaspor - Pendikspor Maçının Sonucu

Adanaspor
Pendikspor

Adanaspor - Pendikspor 25.08.2024 21:45 Maç 25 gün önce oynandı 3 - 4
TOD

Adanaspor - Pendikspor takımları arasında 25.08.2024 tarihli TFF 1.Lig maçı 3 - 4 sonuçlanmıştır. Adanaspor - Pendikspor maçının sonucu ve takımların maç sonuçları ile ilgili çeşitli bilgiler ve istatistikler aşağıda yer almaktadır.

Adanaspor - Pendikspor takımları arasında oynanan TFF 1.Lig karşılaşması Pendikspor takımının galibiyeti ile sonuçlandı. TOD platformundan yayınlanan maç 25.08.2024 21:45 saatinde başladı.

Adanaspor ve Pendikspor Takımlarının Maç Sonuçları

Adanaspor Maç Sonuçları

Adanaspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Adanaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Adanaspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Adanaspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Adanaspor Maç Sonuçları

Pendikspor Maç Sonuçları

Pendikspor takımı hangi takımla ve nerede maç yapmış, bu maç nasıl sonuçlanmış yer almaktadır. Aynı zamanda Adanaspor takımın sonuçlanmış tüm maçları ve bu maçlar ile ilgili çeşitli bilgiler de bulunmaktadır.

Pendikspor takımının geçmişte yapmış olduğu karşılaşmaların listesine ve bu karşılaşmaların sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıdan erişebilirsiniz.

Pendikspor maç sonuçları listesini incelemek için:

Pendikspor Maç Sonuçları