Adana Demirspor - Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda ve Ne Zaman İzlenilebilir?

Adana Demirspor Fikstürü
Alanyaspor Fikstürü

Adana Demirspor - Alanyaspor 22.09.2024 20:00 Maçın başlamasına 4 gün var
TOD

Adana Demirspor - Alanyaspor takımları arasında "Yeni Adana Stadyumu" stadyumunda oynanacak olan Trendyol Süper Lig maçının ne zaman ve hangi kanalda oynanacağı, hangi dijital platformdan izlenebileceği bilgisi yer almaktadır.


Adana Demirspor - Alanyaspor Maçını Satın Al

Adana Demirspor - Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasını TOD üzerinden canlı izleyebilirsiniz. 22.09.2024 Pazar günü yayınlanacak olan Adana Demirspor - Alanyaspor maçının oynanma saati ise 20:00 olup 2024 Trendyol Süper Lig sezonunda yer almaktadır.

Adana Demirspor ve Alanyaspor Takım Fikstürleri

Adana Demirspor, Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren bir ekip olarak dikkat çekiyor. Ligdeki performanslarıyla göz dolduran Adana Demirspor, bu kritik maçta taraftarının da desteğiyle galibiyet arayacak. Takımın genç yetenekleri ve tecrübeli oyuncularıyla birleşen kadro, rakibi karşısında güçlü bir performans sergilemeye çalışacak.

Takımın hücumdaki etkinliği ve savunma direnci, sezonun başından itibaren göz dolduruyor. Alanyaspor, oynayacağı bu zorlu maçta taraftarının desteğiyle galibiyet arayacak. Tecrübeli oyuncuları ve genç yetenekleriyle birleşen kadro, rakibi karşısında avantaj elde etmek isteyecek.

Adana Demirspor ve Alanyaspor takımlarının tarih ve saati belli olan maçları aşağıda listelenmektedir.

Adana Demirspor Maç Programı

Alanyaspor Maç Programı

Takımların Maç Sonuçları

Adana Demirspor ve Alanyaspor takımlarının yaptıkları maçların sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

Adana Demirspor Maç Sonuçları

Alanyaspor Maç Sonuçları

Adana Demirspor - Alanyaspor Maçını Digiturk'ten İzleme

Trendyol Süper Lig karşılaşmalarını Digiturk uydu aboneleri Süper Lig paketi aboneleri olmaları halinde izleyebilirler. Süper Lig paketi bulunmayan Digiturk aboneleri tek maç satın alarak Adana Demirspor - Alanyaspor maçını izleyebilir. Maç beIN Sports kanalından yayınlanacaktır.

Adana Demirspor - Alanyaspor Maçını TOD'dan İzleme

Digiturk uydu aboneliği bulunmayan sporseverler Süper Lig Adana Demirspor - Alanyaspor karşılaşmasını Digiturk'ün internet üzerinden verdiği TOD hizmeti ile izleyebilirler. Web, Cep, Tablet ve SmartTV gibi izleme seçenekleri olan paketlerden seçim yaparak ister telefonda isterseniz de televizyonunuzdan 22.09.2024 Pazar günü yayınlanacak olan karşılaşmayı izleyebilirsiniz. Yukarıda yer alan satın alma bağlantısı üzerinden hemen TOD abonesi olarak Adana Demirspor - Alanyaspor maçını izleyebilirsiniz.

Stadyum Bilgileri

Adana Demirspor - Alanyaspor karşılaşmasının oynanacağı stadyumun bilgileri:

Stadyum Adı Şehir Kapasite Adres
Yeni Adana Stadyumu Adana 33543 Çarkıpare, Sarıçam

Sık Sorulan Sorular

Adana Demirspor - Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşma ile ilgili aklınıza takılan soruları ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

  • - Adana Demirspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda veya dijital platformda yayınlanacak?

    Adana Demirspor - Alanyaspor arasında oynanacak olan maç TOD platformundan/kanalından yayınlanacaktır.

  • - Adana Demirspor - Alanyaspor maçı ne zaman?

    Adana Demirspor - Alanyaspor maçı 22.09.2024 20:00 tarihinde gerçekleşecektir.

  • - Takımların diğer zamanlarda yapacakları maçları nasıl öğrenebilirim?

    Adana Demirspor takımının güncel maç programına erişmek için Adana Demirspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz. Alanyaspor takımının güncel maç programına erişmek için ise Alanyaspor Maç Programı bağlantısını inceleyebilirsiniz.